''Wat een geweldige ervaring!''

Sterren op het doek met Frank Boeijen

Wat is de kans? Een geweldige ervaring was het, om deel te nemen aan Sterren op het Doek. Frank Boeijen, een interessante, leuke man die veel te vertellen heeft werd tijdens het programma door Sarah Vrieling, Pee- Jay van Hippe shit 013 en door mij geportretteerd. Het was zenuwslopend, en ook erg leuk! 
Ik heb gekozen om Frank te tekenen met grafiet. Ik hoopte dat ik de ogen kon vangen en dan is gelukt! De reactie die Frank gaf was ''De ogen van mijn vader''. 

De onthulling vond plaats in het Rijksmuseum in Amsterdam.
Frank koos voor mijn portret.


Met dank aan Omroep Max, NPO2, Sterren op het doek. 
Foto's gemaakt door Amy van Leiden.

Het tekenproces

Hieronder ziet u hoe het tekenproces in zijn werk is gegaan. 

Wilt u ook een portret laten maken, of heeft u een andere vraag?