''Ieder mixed media werk is een verrassing''

Mixed media

Om te blijven ontwikkelen experimenteer ik veel. Ik probeer diverse materialen met elkaar te combineren en denk buiten de box. Dat zorgt ervoor dat ik enorm veel ervaring opbouw en kennis over de materialen die er zijn. Daarnaast vind ik het ook erg leuk, en het biedt afwisselinging. Tijdens exposities toon ik uiteenlopende werken en dat houdt het voor mij spannend. Er worden ook regelmatig opdrachtverzoeken gedaan in de mixed media stijl. Dat is mogelijk. De tarieven worden op maat bepaald. 

''Free your mind''


Om werk in opdracht te kunnen maken, doe ik eerst een studiewerken. Dat is meestal van mijn kinderen, zo ook deze. Persoonlijk vind ik het een mooi stuk en ben ik er erg blij mee. Dit werk is een expositiestuk, waardoor er vaak een dergelijk werk in opdracht wordt geplaatst.
Dit doek is 60 x 80 cm. 

Opdracht 


Op een ondergrond van straatposters, is met acryl, krijt en andere materialen een portret gemaakt in opdracht. 
Dit doek is 60 x 80 cm.

Opracht


Op een ondergrond van straatposters, is met acryl, krijt en andere materialen een portret gemaakt in opdracht. 
Dit doek is 60 x 80 cm.

Grote werken

Onderstaand in de slideshow ziet u drie grote werken. De formaten zijn vanaf 100 cm tot 140 cm. De tarieven van deze werken starten vanaf €2750,-. Deze drie werken zijn gemaakt met verschillende materialen over straatposters. Het verhaal achter deze werken is dat er altijd lagen en verhalen zijn.  Het is aan de persoon die ernaar kijkt wat men er doorheen ziet. 

"You"


Olieverf op een ondergrond van mixed media. 
Dit doek is 40 x 50 cm.

 " Show me what you got''.


Olieverf op mixed media met een detail van straatposters.  40 x 50 cm.

In ontwikkeling

Een deel van de werken die u hieronder ziet, zitten nog middenin het proces, het is werk met uiteenlopende materialen gemaakt, zoals, inkt, papier, acryl, olieverf, houtskool, en rijstpapier. Het ontdekken van de verschillende materialen vind ik ontzettend leuk, en ik leer er veel van. Deze werken komen in expositie.  Wilt u iets weten over een specifiek werk? Neem dan contact op. Een vraag beantwoorden is een kleine moeite.