"Haar werk hebben op de een of andere manier leven."

Werk in opdracht

Er wordt voornamelijk gewerkt in opdracht, aan de hand van foto's. Dat kan bijvoorbeeld een gedenkportret zijn van een geliefde, een huwelijksportret, een kleinkind. Een samengesteld familieportret, het tekenen van handen, maar ook een huisdier laten portretteren is geen enkel probleem.  Een dierportret ziet u onderaan deze pagina.


Het maken van een tekening is een creatief proces waar veel tijd en aandacht heen gaat. Om het karakter van de geportretteerde naar voren te kunnen laten komen is gevoel en aandacht nodig. Bij een dergelijke investering dient u te denken aan een bedrag vanaf € 925,- voor een enkel portret, op groot formaat.* Per extra portret op hetzelfde doek, kunt u rekenen op een meerprijs van € 450,-. 

Voorbeeld : een dubbelportret van twee personen van een formaat van ca 60 x 80 cm heeft een tarief van (925 + 450) € 1375,-

*Voor een kleiner formaat geldt een lager tarief.

Een portret wordt geleverd in een mooie fotolijst met standaardglas. 

Er wordt uitsluitend gewerkt met behulp van fotomateriaal. Samen met de opdrachtgever wordt de maat bepaald. In goed overleg komen we samen tot de juiste beslissing voor u wat betreft papier kleur en omlijsting, maar als u het even niet weet kunt u het overlaten aan de ervaring die ik inmiddels heb om tot een prachtig eindresultaat te komen. Wilt u ook zo'n portret laten maken?

Een portret van uw geliefd, een kleinkind laten maken is iets dat ik regelmatig doe, en altijd zeer enthousiast wordt ontvangen. Echt een mooie gepersonaliseerd werk aan de wand, dat vele reacties teweegbrengt van familie en vrienden. 

Wilt u hier meer over weten? Neem dan even contact op.