" Als klein kind was ik al eigenwijs en creatief. En dat ben ik nog."

Biography

Als kind was ik al iets meer op mezelf en zeer creatief. Het duurde niet lang voordat ik precies natekende wat ik zag, en dagen lang op mijn kamer zat, de tijd vergeten, vol opgegaan in hetgeen dat ik aan het maken was. Op de basisschool mocht mijn tekening ook zelden mee naar huis omdat de leraar hem wilde ophangen achter in de klas. 
Daar was ik dan teleurgesteld over omdat ik het zo graag aan mijn moeder wilde laten zien, maar de meester was te trots. ''  Jij moet illustrator worden, zei hij. ''

Ik wilde toch liever vastigheid en heb jaren gezocht naar de studie en baan die bij me paste. Ik heb diverse kunstacademies geprobeerd maar vond al snel dat het anders moest en had weinig geduld me aan te passen aan de leraren. Werken met houtskool vond ik het ergste. Ik begreep het nut niet van dagenlang vuilnis natekenen met houtskool en je werd nog vies ook. Inmiddels zit ik onder de zwarte vlekken wanneer ik sta te tekenen. 
Ik ben zelf door gegaan met tekenen en heb steeds mijn werk gedeeld op social media. 
Al gauw kwam de vraag of ik ook eens een tekening voor iemand wilde maken en dat is zo gegroeid. 

Nu werk ik thuis als professioneel portrettekenaar en dat is goed te combineren met mijn twee kinderen. Daarnaast geef ik workshops en heb ik nog veel plannen me verder te ontwikkelen in de toekomst!